Når du kommer til din første behandlig, kan denne gjerne kjennes svært smertefull. Smertene forsvinner etterhvert som blokkeringer løses opp, spenninger lettes og sirkulasjonen av alle kroppsvæsker forbedres. Det er dette som er soneterapiens oppgave. Det å få satt i gang dine egne selvhelbredende krefter til å bli kvitt problemet.

Selve kjernen til plagen kan ha utgangspunkt et annet sted i kroppen enn der den aktuelle smerten sitter. Det er derfor viktig å behandle hele kroppen gjennom begge føtter hver gang du kommer til behandlig. Gamle symptomer kan dukke opp  for så å forsvinne. 

Behandlingstiden er individuell, alt etter hvor lenge du har hatt sykdommen, allmenntilstand, medisinforbruk og alder.

Jo mer kronisk, dess lenger blir behandlingstiden. 

En behandling pr uke er det som skal til i starten, men etter hvert som symptomene bedres, går det lengre tid mellom hver behandling.

Man kan også nytte soneterapi i  forebyggende hensikt og ikke bare under sykdom.

Da gjennomføres behandlingene med lengre intervaller.

Ut fra erfaringer som soneterapien har skaffet oss er det en del matvarer som virker sterkt belastende på utskillelsesprosessene i kroppen, og derfor MÅ unngås.

Disse er:

Appelsin, mandarin, lime, grapefrukt, rabarbara..

Vann er viktig. Tilsett gjerne sitron eller fersk ingefær i en mugge vann. La denne stå i romtemperatur. Det er ikke så bra å drikke iskaldt vann når du skal drikke større mengder. 

 

 
 
 

 

 

Kontakt

www.torilds-fotsoneterapi.no
Jærvegen 476
KLEPPE
4352

97 18 99 42

© 2014 Alle rettigheter reservert.

Lag din egen hjemmeside gratisWebnode